Contact

Hoekdries 5A
5511 KS Knegsel
hellengiezen@gmail.com
06 300 71 540

Graag hoop ik u en uw kat te mogen ontmoeten.

KVK 72447346

Gastenboek

Nellie Simons
31-01-24 13:34:58
Vanmorgen is Hellen bij ons geweest om onze poes en twee katers onderhanden te nemen.
Het valt op hoe ontspannen en vakkundig ze met de katten omgaat. De dieren zijn dan ook zonder stress weer helemaal klitvrij en zien er weer geweldig uit.
Hartelijk bedankt Hellen, en tot de volgende keer.
Groeten van Aafke, Aswan en Antar.
Eliette van Griensven
26-01-24 21:56:25
Voor het eerst Lucky laten trimmen. Zelf altijd een beetje bij proberen te houden, maar daar werd Lucky niet zo blij van. (Nu snap ik waarom). Bij Hellen kreeg Lucky de ruimte en rust om te wennen en liet alles goed toe zonder onrustig te worden. Boven al mijn verwachtingen verwachting in! Goed advies gekregen wat ook heel fijn is. Bedankt!
Natasja van Roij
03-10-23 16:39:21
Ons meissie is nu 2 keer bij Hellen geweest. Ze is normaal erg schuw en teruggetrokken, maar bij Hellen krijgt ze de ruimte en rust om even te wennen en tot rust te komen. Ze laat de behandelingen dan ook goed toe. Je kunt aan alles merken dat Hellen een groot hart voor dieren heeft en ook weet hoe ermee om te gaan. Zeker een aanrader als je respect voor je dier hebt en wil. DANKJEWEL namens Daisy en haar personeel 😊
Eva Tetsman
15-06-23 21:45:45
Onze kat heeft van nature een zijdezachte vacht. Na de trimbeurt bij Pretty Kitty is hij nog zachter geworden. Hellen wist de juiste behandeling voor zijn vacht te vinden, nu dat er warme dagen in aantocht zijn. Veel dank en tot de volgende keer.
Naomi Patijn
29-05-23 08:36:33
Hellen is een lieve, kundige trimster die werkt vanuit rust en steeds het belang van de kat goed in de gaten houdt, zijn / haar welzijn tijdens de trimbeurt dus voorop stelt, toen mijn Benjamin dan ook duidelijk aangaf dat het genoeg was, was het ook klaar!
Fijne ervaring dus en voor een eerste trimbeurt voor een bijna 4-jarige Maine Coon ging het dan ook helemaal niet verkeerd!
Henriette Henriette Vreven
09-03-23 14:09:21
Ik ben bij Hellen geweest ze is een zeer kundig en lieve trimster ze stelt m’n katertje op z’n gemak
Ben erg blij met het prachtig resultaat
Bedankt hellen en tot de volgende keer
Marèse van der Hagen
05-02-23 17:41:12
Zooo ontzettend blij met Hellen. De rust en geduld die ze heeft voor onze Maine Coon Ozzy is geweldig. Ozzy heeft een vacht die erg gevoelig is voor klitten en vilt. We merken dat Ozzy zich een heel stuk prettiger voelt als Hellen is geweest. En stiekem geniet hij toch ook wel van de trimbeurt 😻
Maryska Vos
12-01-23 15:10:41
Ik ben nu een aantal keren bij Hellen geweest met Cooper. Dit is een Britse Langhaar met, een voor mij, lastig bij te houden vacht. Als deze gaat klitten/vilten is het onderhouden van zijn vacht niet meer zo fijn voor hem. Op dat moment schakel ik de hulp van Hellen in. Een super professional die met alle geduld van de wereld Cooper van zijn vervelende vacht verlost. Alle tijd neemt ze om het voor Cooper zo fijn mogelijk te maken en hij ervaart, zoals ik het zie, geen moment van stress of onrust. Alleen al daarvoor mijn dankjewel 🙏
Tonen: 5  10
Pretty Kitty
Gediplomeerde en Katvriendelijke vachtverzorging voor uw kat